Clinic Danielle van Mierlo

PSV De Blijde Rijders organiseert een dressuurclinic van:
Danielle van Mierlo d.d. maandag 28-03-2016

Locatie: Stal De Ronde, Meeldijk 1 te Zwartewaal
Datum: maandag 28 maart 2016 (2e Paasdag)
Duur: 45 minuten in groepjes van 2
Kosten: € 40,- voor leden, € 45,- voor niet-leden/pensionklanten
Max 16 combinaties, schrijf je nu in per mail*: lies.remmel@gmail.com

Wees er snel bij want vol = vol

* Deelnemers die 6 februari niet hebben deelgenomen aan de clinic krijgen voorrang op inschrijving.

Danielle van Mierlo is geboren in 1989 en woon in Maasland. Al op jonge leeftijd kwam zij in aanraking met de paardensport, doordat haar moeder daar al fanatiek mee bezig was. Toen ze 5 jaar was reed zij haar eerste wedstrijd en op haar 7e kreeg ze een eigen pony, genaamd Boef. Daarmee behaalde ze vanaf het begin goede resultaten in de wedstrijdsport. Vanaf dat moment wist ze dat ze serieus wat wilde bereiken in de paardensport , hierin werd ze enorm gesteund door mijn familie.

Naast Reggea heeft ze inmiddels ook Ucento in het A-kader bij de Young Riders. Ucento kochten ze als 3-jarige en hebben hem, net als alle andere paarden, zelf opgeleid. In 2010 werden ze 3e op het Nederlands Kampioenschap in De Steeg. En in het Nederlandse Young Riders team opgenomen dat werd uitgezonden naar het Europees Kampioenschap in Kronberg. Daar wonnen ze een zilveren teammedaille en een individuele bronzen medaille. Ook mocht ze met Ucento als enige Nederlander ons land vertegenwoordigen op de World Cup Final Young Riders in Frankfurt. Daar eindigden ze als 4e. Hij heeft veel talent voor de zwaardere oefeningen en op dit moment rijden ze succesvol internationaal Grand Prix. Reggea heeft kunnen genieten van zijn oude dag bij Danielle in de wei en hebben ze met veel verdriet in 2015 afscheid van hem moeten nemen.

Naast Ucento heeft ze Azzurro op Grand Prix niveau. Hij heeft veel talent voor de oefeningen die in deze proeven gevraagd worden en loopt ze met gemak door. Met zijn 8 jaar is hij nog wat jeugdig en daardoor doen we nog wat rustig aan met de wedstrijden.